top of page

Het ontstaan van…

In een tijd van lockdowns en waar alles in de wereld stil komt te staan, geeft dit tevens alle ruimte om stil te staan bij jezelf. Te kijken waar jij zelf kunt groeien en te kijken wat jij graag wilt. 

Voor ons heeft deze ‘stilstand’ veel inspiratie en ruimte gegeven om door te pakken met iets waar we al lang mee bezig waren. Tijd om ideeën om te zetten in daden.

 

Na 12,5 jaar onze eigen sportschool te draaien en een achtergrond als kok, is er iets moois wat we hier aan toe gaan voegen. Werken met kou en wat dit kan bieden voor je gezondheid en je immuunsysteem. En lekker eten, koken voor kleine en grote groepen, afhaal en workshops. 

 

Hier is FERÐ EXPERIENCE ontstaan.

De letterlijke vertaling van het IJslandse woord ‘FERÐ’ naar het Nederlands is ‘reis’. Voor ons ook wel de reis van kou, welzijn, één zijn met jezelf en je immuunsysteem een boost geven. Maar ook de reis van voeding, de natuur en het leven.

Het IJslandse alfabet kent letters die in de rest van Europa verdwenen zijn, waaronder ook de ‘Ð’, wat je uitspreekt als ‘th’, maar schrijft met een ‘d’.

Zo, nu we een stukje geschiedenis wijzer zijn is het tijd om het verder te hebben over de FERÐ EXPERIENCE. Dit is precies wat wij jullie in onze workshops en trainingen willen gaan meegeven! De liefde en passie voor gezondheid, je immuunsysteem een boost geven, koken, lekker eten en al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Wat is er dan mooier om dit te delen met iedereen die deze passie deelt of er geïnteresseerd in is. Het is tijd voor leuke workshops, online en zo snel mogelijk live! Tot die tijd zullen er maandelijks heerlijke menu's langs komen die besteld en afgehaald kunnen worden.

Wij zijn in te huren voor workshops op locatie, voor zowel de koude training als voor heerlijk eten!

Paul_edited.jpg
Wendy_edited.jpg
bottom of page